TÉMA Bradavice

Poradna byla uzavřena. Není možné pokládat ani odpovídat na dotazy.


Bradavice na noze

autor: Anonymní dotaz 22.05.2012 19:08

Dobrý den, na patě se mi utvořilo několik malých bradavic, kterých jsem se snažila zbavit samoléčbou, ovšem marně. Zašla jsem si teda ke kožní, která mi předepsala mast a vodičku Verrumal. Mast byla přímo v lékárně vyrobena (bohužel nevím název, je ale žíravina). Kožní mi řekla, jak mast i vodičku nanášet, ale neřekla mi (nebo jsem přeslechla) jak je kombinovat??? Jestli je používat zaráz nebo první začít mastí a pak vodičkou? Děkuji předem mockrát za odpověď.

Odpovědi na otázku

  • Jitka Veletová, studentka medicíny 23.05.2012 19:18
    Verrumal se nanáší 2-3x denně, v léčbě bradavic se používá i samostatně. Mast, kterou máte předepsanou bude zřejmě keratolytická - změkčuje rohovou vrstvu pokožky. Ta se většinou užívá 1x denně. Tak bych to zkusila tak nějak nakombinovat. Důležité je však vyhnout se zdravé kůži. To platí pro oba přípravky.

Bradavice patří do témat

Adresář

Diskuze na téma Bradavice

  • Vivien 30.09.2017 22:09 bradavice

    Já už taky zkoušela na bradavici všechno možný, vyzkouším taky teda ty homeopatika.

  • Jana 29.09.2017 23:09 bradavice

    Není za co, jsem ráda, že jsem mohla poradit, věřím že budeš spokojená.

  • Laďka 29.09.2017 00:09 bradavice

    Super, moc děkuju, hned zítra se tam cestou z práce zastavím.

  • Jana 26.09.2017 22:09 bradavice

    Já jsem si je koupila a poradili mi v lékárně Zelený anděl, je to v Brně na ulici Ďurďákova viz…

  • Andy 25.09.2017 23:09 bradavice

    To by mě taky zajímalo - zkoušela jsem na vodní bradavice různé vodičky apod. ale zbavit se jich…

Píšeme jinde
  • Vegetariánský tatarák krok za krokem

    Vegetariánský tatarák krok za krokem

    Tatarák na křupavé topince nebo čerstvé bagetce, kdo by odolal? Pokud hledáte variantu, která se chuťově podobá té masové, zkuste tento recept. Tatarák z avokáda je pikantní, chuťově výrazný a zachutná i těm, kteří nad vegetariánskými pokrmy ohrnují nos.

  • Recept na švestkové čatní krok za krokem

    Recept na švestkové čatní krok za krokem

    Čatní (chutney) je chuťově velmi výrazná omáčka pocházející z indické kuchyně, podává se k masu i zelenině. Základem je vždy ovoce a spousta koření. Tentokrát si ji připravíme ze švestek, jablek, pomerančové šťávy, skořice, chilli a zázvoru.



Zdravě.cz na Facebooku