Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Bradavice na noze

Dobrý den, na patě se mi utvořilo několik malých bradavic, kterých jsem se snažila zbavit samoléčbou, ovšem marně. Zašla jsem si teda ke kožní, která mi předepsala mast a vodičku Verrumal. Mast byla přímo v lékárně vyrobena (bohužel nevím název, je ale žíravina). Kožní mi řekla, jak mast i vodičku nanášet, ale neřekla mi (nebo jsem přeslechla) jak je kombinovat??? Jestli je používat zaráz nebo první začít mastí a pak vodičkou? Děkuji předem mockrát za odpověď.

Odpovědi na otázku

Verrumal se nanáší 2-3x denně, v léčbě bradavic se používá i samostatně. Mast, kterou máte předepsanou bude zřejmě keratolytická - změkčuje rohovou vrstvu pokožky. Ta se většinou užívá 1x denně. Tak bych to zkusila tak nějak nakombinovat. Důležité je však vyhnout se zdravé kůži. To platí pro oba přípravky.